Corp armonios si sanatos!

luni, 24 noiembrie 2014

Aerobicul- sportul preferat de femei are o multime de beneficii!



Aerobicul- sportul preferat de femei

Toate femeile isi doresc sa aiba un corp frumos conturat, tonifiat, un abdomen plat si toate astea daca s-ar putea sa fie facute cu zambetul pe buze!
Si da, se poate asta la aerobic !
Sedintele de aerobic te ajuta să pierzi din greutate, sa iti tonifiezi picioarele si fesierii, să scapi de stres și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod distractiv, pe o muzica antrenanta care sa te impulsioneze sa te misti.

Exercitiile de tip aerobic necesita un aport ridicat de oxigen iar grasimea poate fi oxidata sau arsa, numai in prezenta oxigenului asa ca aerobicul este cel mai eficient mod de a arde grasimea.
Ce facem efectiv la sedinta de aerobic in sala?
Incepem cu o incalzire dinamica, facem apoi pasi din dans aerobic, formam o mica coregrafie, apoi efectuam exercitii de tonifiere, continuam cu exercitii la sol, pe saltea si lucram muschii abdomenului, fesierii, coapsele si bratele, terminam ora cu exercitii de stretching, de relaxare cu melodii lente care ne creeaza o stare de bine.
Beneficiile aerobicului sunt multiple:
-  reduce grasimea, tesutul adipos
-  tonifiaza intregul corp
-  creste capacitatea de coordonare
- scade riscurile de cancer cu 20-30%
- tine osteoporoza deoparte,
- ne da o senzatie de bine
- ne elibereaza de stres
- stimuleaza circulatia sangelui
- elimina toxinele
-  te ajuta sa dormi bine
- scapi de durerile de spate
- capeti o postura dreapta,
- socializezi cu ceilalti practicanti, iti faci noi prieteni.

Iar pentru ca toate acestea sa aiba un efect scontat trebuie adoptata si o alimentatie sanatoasa, neaparat! Fara o alimentatie corespunzatoare, rezultatele vor intarzia sa apara! Asa ca vino la aerobic, mananca sanatos si te vei simti minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu