Corp armonios si sanatos!

marți, 25 noiembrie 2014

Cum facem sa scapam de burta?Si ce inseamna mancat sanatos?



Cum obtinem un abdoment plat?

Cum facem sa scapam de burta? Da, asta e un subiect lung de discutie.
 Fiecare dintre noi am incercat la un moment dat sa tinem o “dieta minune” , unele dintre noi ba chiar sa luam pastile de slabit, sa incercam o metoda naturista poate, sau chiar sa dam bani pe benzile de burta de la teleshopping care iti promit patratele pe abdomen daca stai in pat cu ea 20 de min. Toate astea fara rezultate concrete.
Dar va intreb sport ati facut? Da.. Bun, dar ati mancat sanatos..? Pai .. da , oarecum.. De ca va intreb , pentru ca pentru cine nu stie, pentru a avea un abdomen plat alimentatia este cea mai importanta : 70% iar restul de 30% e activitatea fizica.
Si ce inseamna mancat sanatos?
Pai simplu, trebuie sa renuntati la tot ce va ingrasa: covrigei, biscuiti, napolitane, ciocolata (in special cea cu crema care e extrem de nociva) produse de patiserie, mezeluri, sucuri de orice fel, in special cele acidulate, pate-uri din comert, iaurtul cu fructe (contine mult zahar, de preferat ar fi cel simplu) , cerealele ( cele cu zahar, sirop, arome, ingrasa teribil), produsele fast-food, pizza,ketchup, sos de maioneza, painea (in special cea alba) si toate produsele care au zahar.
Bine si acum ma veti intreba, pai si atunci ce mai mancam? Ca astea au gust bun si ne plac.. cum renuntam la ele?
Pai daca ne dorim sa fim sanatosi si sa aratam bine , le putem elimina din alimentatia noastra, sau macar sa incercam sa le consumam cat mai rar cu putinta.
Ce putem consuma, in schimb?
Legume, fructe, oua, lapte, branza, iaurt simplu, ciocolata cu peste 75% cacao, peste, pui, vita, curcan, seminte, nuci, alune, migdale, stafide, fructe uscate (nu confiate).
Si daca mai adaugam putina vointa, incercam sa mancam putin si des, la ore fixe daca se poate, adica sa avem 3 mese si 2 gustari, totul va fi in favoarea abdomenului nostru.
Si sa nu uit, beti apa , 2 l pe zi, trebuie sa va hidratati, sa aveti o piele frumoasa!
Tineti minte ca un abdomen frumos si plat se construieste in bucatarie, si apoi la sala J
Va astept la aerobic sa lucram abdomenul !
Aerobic cu Dana   : www.facebook.com/aerobicdana

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu